Region

Svet

Region

Anđelina srušila Sarajevo

Slučajni prolaznici pored nekadašnje „Maršalke“ juče su mogli videti scene koje podsećaju na ratnu 1992. godinu! Na sreću, reč je o snimanju filma Anđeline Džoli koji je izazvao brojne kontroverze u Bosni i Hercegovini, naročito reakciju udruženja „Žene – žrtve rata“, čije su predstavnice tvrdile kako scenario vređa žene koje su tokom rata bile izložene seksualnom zlostavljanju jer film govori o Bošnjakinji koja se zaljubljuje u srpskog vojnika koji ju je silovao.

Anđelina srušila Sarajevo



Deo rediteljske ekipe snima panorame Sarajeva, određene pasaže, kamione na putu i eksterijer nekadašnjih vojnih baraka, a narednih dana jedan deo filma biće snimljen i u Varešu. Snimanje je obezbeđivao veliki broj redara, koji nisu dozvoljavali prilazak setu, kao i veliki broj policajaca i pripadnika specijalne policije, a u celom gradu saobraćaj je juče bio posebno regulisan.

Iako su mnogi očekivali da će se i Anđelina pojaviti u glavnom gradu BiH, ona još nije stigla iz Budimpešte. Prema rečima producenta Edina Šarkića, ona će sigurno doći u Sarajevo, ali dolazak će najaviti 24 sata ranije.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>