Region

Svet

Jelena Karleuša: Neću da pevam sa Cecom i Brenom, jer sam lepa

Pevačica Jelena Karleuša objasnila je novinarima kako bi zbog šou biznisa snimila duet sa Brenom ili Cecom, ali da se to neće desiti u skorijoj budućnosti, jer je kako kaže lepša od njih.

Jelena Karleuša: Neću da pevam sa Cecom i Brenom, jer sam lepa



“Moj posao nije samo da budem lepa, nego da intrigiram, da uvek budem drugačija, radim ono što možda drugi ne rade i da se bavim šou biznisom na pravi način. Smatram da je u ovom poslu sve moguće i dopušteno, pa ne vidim da je nemoguće da snimim duet i sa Cecom, i sa Brenom, i sa svakim sa kojim možda nisam u dobrim odnosima. Zarad posla mnoge stvari se ili progutaju, ili prećute. Ipak, mislim da se to neće desiti, bar dok sam ovako – lepa” rekla je Karleuša  na preskonferenciji povodom predstojećeg koncerta u Makedoniji.

Pošto će Ceca nastupiti u Skoplju samo šest dana posle koncerta Karleuše, pevačica je rešila da joj napravi dobar uvod:

“Ovo je za nju velika reklama, ali, hajde, pošto smo iz iste zemlje da joj napravim dobar uvod i teren za njen koncert u Skoplju. Nije moj posao da manipulišem, već da nalazim načine kako da uvek budem u centru pažnje. Postoje ljudi koji to ne vole i ne slažu se sa time što sam stalno prisutna u medijima. Ako nisam uvek prisutna to automatski znači da padam, jer takva je igra. Još sam na početku, tek su mi 32 godine, i mislim da ću trajati kao Lepa Lukić” - samouverena je Karleuša.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>