Region

Svet

Goca Tržan ispljuvala Severinu

Učesnica reality shwa "Survivor" Goca Tržan napala je svoju koleginicu Severinu, kako po njenom mišljenu Seve ne zaslužuje takav tretman koji ima u Srbije, jer njene kolege ne smeju ni da provire u Hrvatsku.

Goca Tržan ispljuvala Severinu



„Jedna Severina je izdala album za PGP RTS! Ta Severina radila je kampanju za Tuđmana. Ti, znači, izdaješ Severinu u nacionalnoj izdavačkoj kući i pratiš nju kao najveću srpsku zvezdu. Zašto bilo ko od nas nema takav tretman?! Čola nema takav tretman, čak ni on nije gostovao na HRT-u. Dok ne budem došla na hrvatsku televiziju i imala dobru kampanju, zabole me baš za njihovo tržište“, ogorčeno je rekla Goca.

Nenad Knežević Knez bezuspešno je pokušavao da je smiri. „Oni su osetili da to mogu da prodaju ovde, Severinu, Tonija, Borisa... Da oni tebe mogu da prodaju tamo, i ti bi bila tamo“, rekao je Knez, što je Tržanku još više razbesnelo.

"Nije istina da tamo ne mogu da me prodaju! Ljudi me zovu da radim, ali ja neću da sviram po folkotekama i ulazim na mala vrata. To je jedna opšta nekorektnost. Oni imaju nacionalni identitet, a mi smo zemlja koja to nema, možemo da progutamo sve. Ako u Podgorici mogu da imam kampanju za koncert, mogu i tamo!“, revoltirana je Goca.

Uprkos teškim rečima, hrvatska zvezda Severina poručuje Goci da joj želi sve najbolje. „O kolegama mislim sve najbolje čak i onda kada neki o meni, iz ovog ili onog razloga, neprimereno govore. Želim joj svaku sreću! Drago mi je da muzika spaja i što će PGP RTS za mesec dana objaviti moj CD i DVD 'Tridesete uživo', koji će biti prvi na ovim prostorima objavljen na blurej disku“, rekla je Severina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>