Region

Svet

Vesna Živković: Katarina nije aljkavuša

Misteriozne gaćice, koje su pre nekoliko nedelja izazvale pometnju na farmi, stvarno pripadaju Katarini Živković, što je i sama pevačica potvrdila. U odbranu svoje cerke stala je mama Verica, koja je pojasnila da joj ćerka nije aljkava, već je u reality ponela gaće za jednokratnu upotrebu.

Vesna Živković: Katarina nije aljkavuša



"Naravno da sam joj nakupovala 100 pari gaća! Što bi ih prala i mučila se tamo kad može posle korišćenja samo da ih baci. Neki veš jeste bio pamučan, firmiran, ali sam išla i kod braće Kineza po neke modele. U zdravstvenom centru gde radim imam i neke bonove, tako da sam neke gaćice uzela preko njih, pa na rate. Kakve veze ima, bitno da se Kaća tamo ne muči i ne cima", kaze mama Verica, koju iritiraju farmerke koje su u emisiji komentarisale taj veš.

"Uf, ko priča o pedantnosti, čistoći, čistoti?! Sanja, jedna porno-diva, koja se i sama hvalila da je vrh u krevetu. Ipak, moram da priznam da je ona ipak postigla nešto u životu. Kako mi pričaju prijatelji, njen klip na netu je opet postao među najtraženijim, čak su i mene pitali da li imam snimak da im prebacim. Niti sam ga gledala niti me interesuje, ali evo, ja joj kažem svaka čast, postigla da je da bude najtraženija u sferi u kojoj je i najbolja. Osim nje, Kaću je našla da komentariše Natalija, navodno uzorna majka, supruga, verna žena... Na imanju je u stvari pokazala ko je i kakva je", priča Verica, koju posebno iritira Jovana.

"I na kraju, tu se našla Jovanica lepotica, koja je napokon pukla i pokazala svoje pravo lice, da je zapravo nekulturna, nevaspitana, bezobrazna i nemoralna. Eto, kad se sve sabere, Kaću napadaju tri moralne nule! Ta ista Jovana je rekla da bi pre dala štapić mojoj ćerki nego kozi. Sama se hvalila da je zovu Vukota, Šajkača, Radovan, dok moju Kaću zovu Keti, Bela Maca, Žuto Pile, tako da hvala joj, i ne treba da stavlja sebe sa mojom ćerkom u isti koš", priča Katarinina mama i komentariše nesuglasice koje je njena ćerka imala sa Pejom.

"Kaća je od njega duplo mlađa, a on je našao da se prepucava sa njom kako je ona glupa. A on mi je mnogo pametan! Ma on je onaj puž golać koji za sobom ostavlja sluzave tragove, tako ga doživljavam. Kad mu čujem glas, dođe mi da uzmem kesu i ispovraćam se. Čovek nema svoje ja, a tolike godine je nabio u du*e", zaključuje Verica Živković. Ona sumnja da su farmeri do te mere zlobni da neko Katarini namerno sklanja lek, odnosno pumpicu koju koristi. "Kaća ima alergijsku reakciju na polen, prašinu, grinje, zato je na imanje ponela pumpicu sa lekom.

"Međutim, nisam više ni sama sigurna da li su toliko svi zlobni, pa joj namerno kriju lek ili misle da je šminka, pošto taj lek zovu ljubičasta pudrijera zbog takvog pakovanja. Jednom su me organizatori zvali da hitno pošaljem novu pumpicu jer je Kaći nestala njena, a sigurna sam da je nije sklonila, već da ju je neko sakrio", izjavila je Katarina majka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>