Region

Svet

Katarina i Bane: Fali nam seks

Pevačica Katarina Živković i maneken Branislav Janković požalili su se jedno drugom da im nedostaje seks i izjavili kako bi sve dali da im produkcija dozvoli da odu u neki hotel bar na jednu noć. Bane i Kaća su u petak uveče šetali oko imanja i u jednom trenutku legli u seno i zamišljali kao bi bilo dobro da je sada "svadba“ i odu u hotel sami.

Katarina i Bane: Fali nam seks



"Ja bih sada tako otišla... Ne mogu više", rekla je mlada zvezda "Granda“ Banetu, dok je on izneo isto mišljenje: "Jao ni ja ne mogu više ovako, poludeću! E da nam je sada ona 'svadba' i da nas odvedu u hotel 'Babe'. Sad je ipak drugačija situacija", dodao je Janković, verovatno misleći na to kako je sada između njih dvoje jasnija situacija i kako bi Katarina sada pristala na intimniji odnos.

 A, nakon što im je Zadruga dala zadatak da glume bračne parove, Branislav Janković i njegova "žena“ Natalija zaboravili su svađu koju su imali i legli u bračni krevet zadovoljni. Naime, pevačica je izgleda lako povukla pogrdne reči upućene manekenu i uz širok osmeh prihvatila ovonedeljni zadatak. Dok se pevačica smeškala, Bane je ponavljao da mu je žao ako je zbog njegovog kiksa sa skivenim papirićem Natalija napolju ispala nemoralna.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>