Region

Svet

Ceca: Vlada Vuksanović će imati glavnu ulogu u spotu

Naša najveća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović viđena je u klubu "Rich" u noći između subote i nedelje u društvu mladog manekena Vlade Vuksanovića sa kojim je nekada bila u emotivnoj vezi.

Ceca: Vlada Vuksanović će  imati glavnu ulogu u spotu



Iako je njihovo pojavljivanje izazvalo veliku pažnju novinara i prisutnih gostiju, Ceca i Vlada se nisu mnogo obazirali ko se nalazi u okruženju, već su proveli noć pričajući.

“Ceca i Vlada su se sve vreme šalili i smejali i mada su delovali veoma blisko, nijednog trenutka nisu prešli granicu prijateljskog ponašanja. Ipak, izazvali su veliku pažnju kada su se pojavili zajedno, naročito nakon priča da su svojevremeno raskinuli emotivnu vezu“, ispričao je izvor.

“Posle revije izašli smo u grad Sani Armani, Adriana Čortan, Saša Vidić, Boško Jakovljević, Vlada i ja. Bili smo u nekoliko klubova i nigde se nismo dugo zadržavali. Vlada i ja smo dobri drugovi, a te večeri smo dosta pričali i o mom novom spotu, u kojem će imati glavnu mušku ulogu. Mi smo, inače, u kontaktu i to nije ništa novo, družimo se kao sav normalan svet. Znam da će zbog ovoga krenuti mnoge insinuacije, ali za njih, zaista, u ovom slučaju nema mesta”, rekla je Ceca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>