Region

Svet

Katarina Živković: Tužiću Bakija!

Nakon Bakijeve izjave da je sa grandovkom Katarinom imao sekualni odnos, ova je istog trenutka rešila da podnese tužbu protiv Đoganija.

Katarina Živković: Tužiću Bakija!



Naime, pre nekoliko večeri snimatelji su pitali Bakija da li je bilo nečega između njega i Katarine, na šta je Baki potvrdno reagovao i ispričao sve do detalja, a to isto je rekao i svom drugaru Peji. Revoltirana Bakijevom izjavom Katarina je odlučna da mu uzme sve do poslednje pare, tako što će podneti tužbu jer je već bila kod advokata.

U daljem tekstu Katarina kaže "Moji advokati će sve vreme pratiti šta se dešava na farmi, tako da će svaka Bakijeva rečenica upućena na moj račun biti upotrebljena protiv njega na sudu. Sve pare koje budem uzela ići če u humanitarne svrhe jer meni nisu potrebne. Ja za sebe imam dovoljno i neću da se bogatim na tuđ račun, ali ću takođe nebitnim likovima staviti do znanja da ne mogu u tolikoj meri preko moje grbače da dobijaju poene."

"Čuj njega, ja podigla nogu, on brz ko zec. Prosto ne verujem kakvu maštu on ima, ali dobro" i dodaje da jedva čeka baraž, kako bi vratila svakog na svoje mesto  i da istera svoje do kraja.

Za sam kraj o sebi kaže da je dobra da ćovek može na hleb da je maže, ali ako neko pretera, kao što je Baki učinio, morće da snosi posledice.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

farma

Povezane vesti:


>