Region

Svet

Sanja Stojanović: Katarina je htela da mi preotme muža

Samo što je Katarina Živković napustila Farmu, Sanja Stojanović je počela je da ogovara svoju koleginicu. Manekenki Ireni, ispričala je kako joj je nekad dobra drugarica zabola nož u leđa.

Sanja Stojanović: Katarina je htela da mi preotme muža



"Slala je mom Goranu poruke tipa: „Mnogo si sladak dečko, baš si lep. Sutra gostujem u Ljigu, je l’ bi mogao da ideš sa mnom?“ - govorila je Sanja, dodavši da je Kaći pomagala na početku karijere, a da joj se ona „zahvalila“ na najgori mogući način.

"Ja je vozila po celom gradu, i kod tetke i na Košutnjak, gde god je tražila. Dođe na slikanje za poster, nema šta da obuče, ja joj dam jednu od moje tri haljine. Davala sam joj šminku, jer nije nosila svoju. Nije imala posao, ja sam joj ga našla. Bila sam mnogo dobra prema njoj i nisam zaslužila tako, pa i da je moj muž nju muvao. Tada smo zaćutale i tri godine nismo pričale".

Sa druge strane Katarina je rešila da ukoliko se vrati na Farmu Sanji održi predavanje:

"Pretpostavljam da ću se vratiti na Farmu u ovom baražu koji sledi, a onda teško njoj! Ima da joj saspem celu istinu u lice! Sanja je veoma bezobrazna, jer izmišlja stvari koje se nikad nisu desile. To za haljine i šminku nema veze sa istinom. Pitaću je javno kakve sam ja to poruke slala njenom mužu! Ona očigledno ima problem koji se zove Katarina Živković. Ja sam slobodna devojka i mogu da radim šta hoću, volela bih da i ona može tako, ali, na njenu žalost, vezana je brakom. Sve je čista zloba, a to je ona. Ljubomorna je na mene, nema druge".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>