Region

Svet

Seka Aleksić: Želim blizance!

Iako se uveliko sprema za svoj prvi solistički koncert koji će biti održan 23. oktobra u "Beogradskoj areni", ne krije i zadovoljstvo da bi želela da ukoliko ostane trudna, dobije blizance, dečaka i devojčicu.

Seka Aleksić: Želim blizance!



Na pitanje da li je uzbuđena i da li će prirediti neki šou gledaocima,  kratko i jasno je odgovorila: "Pa, zar vam ja ličim na cirkuzantkinju koja će izvoditi vratolomije na bini, skakati, sletati, uzletati i samospaljivati se?! Mora da ste me pomešali sa nekim!", i dodaje da će pre svega da će pevati, a ne izvoditi skečeve na bini.
 
Ne plaši se ničega i tvrdi da samo bolest i ljudska glupost mogu da je iznerviraju i da će joj biti bitna kritika od njoj bliskih ljudi nakon koncerta.

Pošto se ove godine odlučila na dva velika koraka, nedavno je stupila u brak sa Veljkom i  prvi koncert pred beogradskom publikom, Seka za sledeću godinu ima još jednu želju, da se ostvari u ulozi majke.

"Proširenje porodice je smisao života i osnovni cilj kome teže svi normalni i zaljubljeni parovi. Volela bih kada bismo Veljko i ja dobili blizance. Za početak.  ", kaže Seka uz želju da se jedno dete liči na nju a jedno na Veljka i da se bar jedno bavi boksom.

Prija joj pažnja supruga, nikad se nisu posvađali ozbiljno i priznaje da je ona ta kojoj donose kafu u krevet i koju bude poljupcima.

"Vredan, odgovoran, požrtvovan i uvek zaštitnički nastrojen prema meni", kaže Svetlana za svog supruga.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>