Region

Svet

Seka Aleksić o koncertu u Areni

Kao što smo već najavili, Seka Aleksić održaće veliki solistički koncert u Beogradskoj areni 23. oktobra u 20h.

Seka Aleksić o koncertu u Areni



Pored promocije svog novog albuma "Slučajni partneri", publika ce moći da čuje i Sekine starije hitove koji su obeležili njenu karijeru. Zajedno sa svojim bendom, popularna pevačica ovih dana vredno radi na pripremi nastupa za trideset pesama koje će biti izvođene, što govori da koncert neće nimalo kratko trajati. Kao specijalni gosti pojaviće se crnogorski folkeri Dado Polumenta i Boban Rajović.

Na pitanje da li misli da na novom albumu postoji hit kao što je pesma "Aspirin" ona kaže: " Nemam takav hit , imam još bolje hitove. Među pripadnicama ženskog pola posebno se već izdvojila balada "Ja tuđe usne ljubim" a po reakcijama publike na mojim nastupima, ne mogu se zanemariti ni pesme "Poslednji let" i "Slučajni partneri".

Seka nam je takođe otkrila da nikad ne zna da prepozna koja će to pesma biti hit kad je prvi put čuje. Tako i za pesmu "Aspirin", priznaje da uopšte nije bila oduševljena, da joj je čak i smešno zvučala ali da je srećna što pored sebe ima Dragana Brajovića Braju, koji ima sluha za najbolje hitove.

Iako nije tremaroš po prirodi, priznaje da ne zna kako će se osećati kada izađe na binu Beogradske arene, kada ugleda svoju publiku i čuje njene ovacije : "Poznata sam po tome da sam veliki emotivac, tako da nije isključeno i da ću zaplakati pred svom tom masom ljudi u Areni. Do sada sam jedinu tremu imala na sopstvenom venčanju i to kad smo prilazili matičaru. Kolena su mi klecala, brada drhtala i mislim da nikad gori potpis nisam napravila nego u knjizi venčanih! Zapravo ne zna se čiji je gori potpis bio, da li Veljkov, moj ili od kumova" rekla je Seka uz smeh.

Njene fanove uskoro očekuje još jedno iznenađenje a to je CD sa venčanja u trajanju od 80 minuta što je kaže, sasvim dovoljno da publika vidi sve najlepše i najzabavnije trenutke koje su obeležile taj dan.

I za kraj da vas podsetimo, karte za koncert možete kupiti u Ticket shopu, na šalterima Beogradske arene, preko Eventeam-a ali i u svim poslovnicama Privredne banke Beograd na teritoriji Srbije po ceni od 700 do 1.700 dinara.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>