Region

Svet

Milan Paroški izbačen sa Farme! (Video)

Političar Milan Paroški izbačen je sinoć iz “Farme” zbog kršenja jednog od osnovnih pravila, vređanja farmera na nacionalnoj osnovi. Nakon što su izabrane ovonedeljne sluge, Jasmina Ana i Paroški, na seoskom imanju u Lisoviću izbila je žestoka svađa!

Milan Paroški izbačen sa Farme! (Video)



Žustra svađa započela je u spavaćoj sobi kada je Zlata Petrović upitala bivšeg političara zbog čega mu je toliko krivo što je izabran za slugu. U tom trenutku njihov naizgled običan dijalog prekinuo je temperamentni denser:

Baki: Bila je tragedija, napušio si Renata i rekao si mu da je pička. Ja sam sve čuo. On ti je to oprostio i druži se s tobom. Šta je problem? Postao si sluga? Jesi Srbin ili nisi?

Paroški: Mrš, bre! Kome ti popuješ stalno? Puši kurac!

Baki: Mrš ti, pičko jedna! Prase jedno smrdljivo!

Paroški: Pa mogu da budem prase kad nisam musliman - izgovorio je Milan, a Baki je zatim zgrabio cepanicu i gađao ga njome! Istog trenutka potrčao je ka Paroškom, ali su ga ostali učesnici Farme zadržali.

Paroški: Hajde, dođi ‘vamo! Hajde, frajeru.

Baki: Jebaću ti mamu.

Paroški: Dođi, frajeru. Džukelo jedna turska. Šta je, Turčine? Šta je bilo, Turčine jedan?

Baki: Najveći si nacionalista. Ja sam Cigan i šta hoćeš sad?

Paroški: Šta ja da ti radim kad si Turčin! Ja sam Srbin!

Onda se članica grup Trik FX umešala u sukob i osula drvlje i kamenje na Milana, braneći svog rođaka Bakija.

Natalija: Sram vas bilo! Treba da vas je sramota zbog ovoga. Vi ste bruka za našu zemlju. Vi ste dno! Sramota je što ova zemlja ima gnjide kao što ste vi. Gnjido jedna gnjidava. Jebali te svi muslimani ovog sveta. Nek te svi izjebu. Ma, jebaće ga muslimani.

Nastavak ove brutalne svađe sprečio je voditelj Ognjen Amidžić, koji je sve farmere okupio u dnevnu sobu i saopštio im da je 53-godišnji Lala odbrojao svoje dane na Farmi. A sa ovakvim stavovima, teško da će ikad više moći da se bavi politikom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>