Ostalo

Sme�no

Kako svakoj ženi pokloniti pravi poklon?

Muškarci često umeju da greše pri odabiru ženskih poklona. Činjenica je da apsolutno nijedna žena nije otporna na njih pa čak ni one koje pričaju da ih ne vole.

Kako svakoj ženi pokloniti pravi poklon?



Momcima se često dešava, a pogotovo u dugim vezama ili brakovima da svojim lepšim polovinama kupuju stvari koje su zapravo njima potrebne, kao što su veliki plazma televizor, novi muzički uređaj i slično. Ovo je naravno totalno pogrešan pristup ženskom srcu. Kao i pokloni u vidu kućnih aparata i sredstava za čišćenje u cilju podsticanja na rada po kuće imaće totalno pogrešan efekat, moraćete da sakupljate sve deliće vašeg poklona po hodniku i to ispred ulaznih vrata vaše kuće. A ukoliko se odlučite za poklon koji je na primer za 8. mart kupilo 90 odsto muškaraca opet neće biti zadovoljna, zahvaliće se, ali sa kiselim osmehom.

Svaka žena voli da bude posebna za svog muškarca pa tako očekuje da joj on to i kroz poklon pokaže. Žene očekuju nesvakidašnje i neobične poklone, koje nijedna njihova prijateljica nije dobila. Kako je nemoguće pronaći nešto lepo, vredno i ženstveno, a da pre vas niko nije poklonio, jedino što vam preostaje je način na koji ćete to pokloniti vašoj dragoj. Ukoliko je iznenađenje bilo uspešno, neobično i potpuno, tada lepotici pored vas neće biti bitno šta ste joj poklonoli. Najbitnije je da poklon bude u totalno neočekivanom trenutku i na mestu na kome nije ni sanjala da će ga naći, tako ćete uspeti da dokažete vašoj devojci koliko vam je stalo do nje i koliko je ona posebna za vas ma šta joj poklonili.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>