Region

Svet

Jelena Karleuša: Brena je stilizovani šišmiš!

Jelena Karleuša piše kolumnu zajedne domaće novine, a u svom najnovijem tekstu se osvrće na pompezno otvaranje Pinka u Sloveniji, piše kako je bilo putovati sa Lepom Brenom i Sekom Aleksić. Pogledajte odlomke.

Jelena Karleuša: Brena je stilizovani šišmiš!



JK se na aerodromu pojavila u komplet roze autfitu, u skladu sa bojama televizije na čije otvaranje ide, a onda se u redu za čekiranja pojavila Brena.

"I taman kada smo bili pri kraju sa čekiranjem - šok! Stižu još dva putnika za Ljubljanu! Fahreta i Joksimović. „Okreni se da vidiš ko stoji iza tebe“, dobacuju mi novinari.  Nema potrebe da se okrećem, imam oči na potiljku. Pa dobro, došla žena.

Ne mogu za Fahretu ništa loše da napišem, moja mama će se ljutiti. Divna gotivi i Brenu i Popovića. Zbog mame, u daljem tekstu, Fahreti ću tepati - FAKI! Pa, posle neka neko kaže da nisam duša. Skeniram Faki očima na potiljku. Mi ne komuniciramo, ali moj kaputić se obraća njenom: „Ciao, bello, come stai?“ - „Wu tang cing cung!“, odgovara Fakin! Hahahahaha! (ubiće me Divna, srećom, još je u Egiptu)."

Nije Jeca ostala dužna ni Seki Aleksić. "Da zlo bude veće, stiže ZuhRijana i onaj njen, zaboravih kako se zvaše... Onaj što joj ne da jede. Novinari su u transu! Događaj sezone, samo se čeka da poleti perje! „Da li ste videli Zuhrinu fake ‘hermes’ tašnu?“, komuniciraju između sebe. „Koliko joj je dupe!“, čuje se pred ulazak u avion. Ćutim. Neću da dolivam ulje na vatru. Zuki se zamerila prisutnim urednicima, toliko o njoj loše govore da ova garant štuca ceo let. Čuj štuca? Podriguje! Tako to biva kada si podriguša salama koja tripuje da je kavijar ‘beluga’. Ali neću o njoj. Ta tema je aut!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>