Region

Svet

Milan Stanković stiže na farmu

Najpopularnije imanje u Srbije dobiće još tri nova člana u utorak uveče, a jedno od većih iznenađenja biće pevač Milan Stanković. Kako se zbog njega diže velika prašina ovih dana nesumnjivo je da će se upustiti u trku za 100.000 evra sudeći po njegovoj trenutnoj situaciji.

Milan Stanković stiže na farmu



"Producenti su planirali da posle dve nedelje u “Farmu” ubace troje, četvoro ljudi, a jedan od potencijalnih kandidata bio je upravo Milan Stanković. Jedini razlog zbog kojeg su oklevali da kontaktiraju sa njim ranije bio je njegov problematičan ugovor sa “Grand produkcijom”. Konkretno, problem je nastao zbog njegovog trenutnog statusa u ovoj diskografskoj kući, pa nije bilo sasvim jasno šta bi se tačno desilo ako bi Milan prekršio “Grandovu” odluku o medijskoj apstinenciji", priča dobro obavešteni izvor, blizak produkciji ovog rijalitija, i dodaje:

"Milan je imao nekoliko razgovora sa producentima i načelno je pristao da kroči na imanje, a ostalo je da se samo utanače još neki detalji, koji se tiču i garancija da zbog njegovog učešća neće snositi nikakve posledice od “Granda”. Očekuje se da će svima biti zanimljiv i Stankovićev odnos sa četvoro bivših “Grandovih” zvedica: Renatom, Katarinom, Sanjom i Cobetom, koje je Saša Popović poslao kao predstavnike svoje kuće, a koji su se zajedno sa Milanom takmičili u istoj sezoni", zaključuje naš izvor.

Pored ovog nekadašnjeg Popovićevog pulena, za koga se još uvek ne zna tačan datum ulaska u rijaliti, stanovnici Lisovića u utorak uveče, dok bude trajala žurka, postaće i popularna pevačica Vesna Vukelić Vendi, kao i Čeda Čvorak.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>