Svet

Region

Zvezde zavisne od seksa!

Da slava izaziva seksualnu zavisnost, dokaz su mnogobrojne poznate ličnosti koje su svojim promiskuitetom ovu činjenicu i potvrdile.

Zvezde zavisne od seksa!



Lindzi Lohan: Ne volim da spavam sama

Seksipilna glumica Lindzi Lohan mnogo je poznatija po svojim skandalima nego po glumi. Kako je ovih dana preopterećena sredstvima koji stvaraju zavisnost i lečenju od njih ne verujemo da joj ostaje vremena za svoju veliku strast, a to su muškarci. Naime, ova mlada devojka spavala je sa desetinama ako ne i stotinama muškaraca.

"Život glumca je usamljen, a ja ne volim da spavam sama. Pri tome, mogu da održavam više veza istovremeno", rekla je Lindzi.

Ozi Ozburn je kao zec

Nekadašnji pevač „Blek sabata" je tokom svoje burne karijere, tokom koje je na sceni počinio neke od najogavnijih gestova u istoriji roka (kao što je proždiranje živog slepog miša), spavao sa ogromnim brojem grupi-devojaka. I u pozno doba života Ozi je zadržao ogromnu životnu energiju, o čemu svedoči njegova supruga Šeron.

"Ozi je kao zec! Užasan je! On je kao zec na baterije iz one reklame za „Durasel". Umesto zeca koji udara u bubnjeve, trebalo je da stave Ozijev penis", slikovito je rekla Šeron.

Razvratnog Majkla Daglasa smirila žena

Razvratni glumac Majkl Daglas koji se trenutno bori sa rakom, puno prijateljstava i brakova rasturio je upravo zbog seksa.Tek kada je njegova supruga seks dovela u direktnu vezu sa novcem, Majkl se okrenuo bračnoj vernosti. Naime, Ketrin Zita-Džons je u bračni ugovor sa Majklom uvrstila klauzulu da će njen suprug morati da nakon svake vanbračne avanture plati dva miliona dolara! Ovaj aranžman nastao je pošto je Daglas proveo neko vreme u klinici za odvikavanje od seksualne zavisnosti.

Tom Sejzmur vodi ljubav devet puta za redom

Problematični glumac sklon nasilju, ali i nebrojenim vezama za jednu noć, pre nekoliko godina dobio je pravu kaznu za svoje bludno ponašanje! Naime, urolog iz Los Anđelesa postavio je Sejzmuru dijagnozu prijapizma, pojave koju odlikuje neprekidna i posle nekog vremena vrlo bolna erekcija koja se ne olakšava ni orgazmom. Do prijapizma ponekad dolazi usled sistemskih poremećaja izazvanih alkoholizmom i korišćenjem droga.

"On može da ima seks devet puta zaredom, bez pauze. Njegova seksualna zavisnost je posledica ovog stanja", rekao je Sejzmurov menadžer nakon incidenta u kome je glumac odlučio da kao DVD objavi osmočasovni seksualni maraton u kućnoj režiji.

Nezasit Džin Simons

Legendarni frontmen grupe „Kis" jedan je od najsnažnijih seksualnih simbola ere koja je prethodila pojavi side. Na njegov raskošni glem imidž na svakom koncertu „pala" bi nova devojka (ili njih dve, ili tri). Erik Singer, bubnjar grupe „Kis", potvrdio je da su istinite priče da je Simons spavao sa 4.600 žena!

"Verujte mi da je tako, jer sam ga gledao u akciji. On je kao čovek koji je tek otkrio svoj penis i takav je apsolutno svakog dana. Bog je razbio kalup kada je stvarao Simonsa", rekao je Singer.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>