Region

Svet

Seka Aleksić: Presvući ću se 20 puta na koncertu u Areni

Pevačica Seka Aleksić koja će 23. oktobra održati koncert u Areni, najavljuje da će se potruditi da svoju vernu publiku zadovolji  dobrom i kvalitetnom muzikom. Na sceni će dominirati veliki broj muzičara i pratećih vokala.

Seka Aleksić: Presvući ću se 20 puta na koncertu u Areni



"Baciću akcenat na moje hitove kojih, hvala bogu, ima dosta. Imala sam veliki problem kako da odaberem sve hitove za repertoar, a da pri tom niko od mojih fanova ne pita zašto nisam otpevala ovu ili onu pesmu. Iskreno se nadam da će biti zadovoljni mojim izborom. Moj bend „Aspirin", prateći vokali i ja uveliko imamo tonske probe" - kaže Seka i dodaje da će se na beogradskom spektaklu presvući čak 20 puta.

"Potrudila sam se da se u skoro svakoj, ili bar svakoj drugoj pesmi presvučem. Moj kreator Miroslav Stevanović izradiće čak 20 kostima za taj dan"!

U repertoar na koncertu ubačen je i Sekin novi singl "Tamo gde si ti" koji je dobila kao svadbeni poklon o Braje i Dejana Abadića,a koji je za kratko vreme postao veliki hit na You Tube-u sa pregledom od preko 80.000.Uskoro očekujemo i spot koji je sniman u prestoničkom klubu "Santa Domingo".Pošto je pesma neuobičajena, takav će biti i spot, a gledaoce će zaintrigirati seksi scena u kojoj se maze golišavi mladić i devojka!

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>