Region

Svet

Marija Kilibarda u ljubavnoj vezi sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem?

Marija Kilibarda, voditeljka TV "Prva" je navodno u ljubavnoj vezi sa Vladimirom Radmanovićem, bivšim košarkašem Crvene zvezde. Njih dvoje se već mesecima viđaju, a Vladimir je čak dolazio i na snimanje šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

Marija Kilibarda u ljubavnoj vezi sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem?



Marija Kilibarda u šopingu sa Anom Ivanović, najbolje drugarice blokirale ulice Majamija kesama (Foto)
Voditeljka šoua "Ples sa zvezdama", Marija Kilibarda koja je ujedno i vatreni navijač Partizana, je navodno već nekoliko meseci u vezi sa Vladimirom Radmanovićem.

"Marija i Vladimir se već duže vreme viđaju, ali je ona odlučna u nameri da svoju vezu ne komentariše u javnosti. Ona je Radmanovića predstavila i prijateljima, ali, osim najbližima, njih dvoje nikome nisu detaljisali o svom odnosu. Koliko znam, odlično se slažu, iako ona navija za Partizan, a on je nekada igrao za Crvenu zvezdu", rekao je izvor blizak Mariji.

"Njih dvoje se baš dugo viđaju, a Vladimir je nekoliko puta dolazio na snimanja emisije „Tvoje lice zvuči poznato“, koju je Marija vodila sa Petrom Strugarom. Inače, nekoliko puta su viđeni u beogradskim restoranima, ali su uspešno krili svoju zaljubljenost, da niko nije posumnja da su u vezi", dodao je isti izvor.

Autor: A.K.
Izvor: Alo.rs
Foto: Printscreen YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>