Region

Svet

Milena Ćeranić: Farmeri, bez psovki!

Bivša učesnica rijalitija "Farma" pevačica Milena Ćeranić konačno otkriva kako se zajedno sa svojim dečkom Nemanjom razišla od producentske kuće "Grand" i kako su okončali sukobe. A budućim farmerima poručuje da ne psuju i budu što isfoliraniji i namazaniji jer su to osobine koje se nažalost cene u Srbiji.

Milena Ćeranić: Farmeri, bez psovki!



"Savetujem im pre svega da ne psuju. Bez obzira na to što u Srbiji svi psuju i ne postoji kuća u kojoj se ne čuje psovka, očigledno da naš narod to neće da prizna, ali i ne prašta. Takođe im savetujem da što više glume i foliraju se, pošto to očigledno dobro prolazi kod publike. I ono najvažnije, da gledaju samo sebe i misle na osvajanje nagrade jer iskrenost i prirodnost se tamo ne cene," rekla je Milena i objasnila razlaz sa Sašom Popovićem:

"Prvi put kada nas je Saša pozvao da nam kaže da ostajemo u „Grandu" - pao mi je kamen sa srca. Nije mi bilo toliko bitno šta će reći, već da se već jednom završi ta agonija. Sa Sašom smo razgovarali najnormalnije. Dogovorili smo se kao ljudi da nastavimo karijeru u „Grandu", čime je pokazao da nije ljut na nas. Kasnije nas je pozvao da nam saopšti da prelazimo u „Siti rekords", što je takođe korektan potez jer nas nije otpisao."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>