Region

Svet

Seka Aleksić: Burme od 16.000 evra!

Sudbonosno "da" u nedelju, u elitnom beogradskom restoranu "Franš", kik bokseru Veljku Piljikiću izgovoriće jedna od najpopularnijih folk diva Seka Aleksić. Za ovu priliku pevačica je kupila "Šopardove" burme za koje je izdvojila čak 16.000 evra.

Seka Aleksić: Burme od 16.000 evra!



"Istina je da ćemo nositi „Šopard" burme od dragog kamenja, ali o ceni ne bih pričala jer je to degutantno i nebitno. Drago mi je da sve ide po planu i da će moji gosti uživati zajedno sa nama u nedelju. Venčanica je skoro završena, a interesantno je da će je iza mene nositi dva dečaka i dve devojčice koji će biti obučeni kao mlade i mladoženje. Odmah posle svdbene ceremonije, ukoliko nam obaveze to dozvole, trebalo bi da otputujemo na Maldive, gde ćemo proslaviti medeni mesec", rekla je Seka.

Pred samu svadbu bilo je mnogo polemisanja oko organizacije, kako neki kažu svadbe veka. Naime, u pozivnicama budući bračni par jasno je naveo šta nije poželjno obući i šta te večeri ne bi trebalo da se radi u cilju da sve bude glamurozno i protekne u najboljem redu.

"Ne razume zašto neko pokušava da pravi famu ni oko čega. Pojedinci izgleda da nikada nisu prisustvovali nekom bitnom događaju gde su protokoli uobičajena stvar. Ja sam bila na dosta sličnih venčanja i prijema i naravno da sam ispoštovala protokol. Sumanuto je što se piše kako sam zabranila dolazak dece! Pa još pre mesec i po dana angažovani su animatori koji će u predviđenom delu restorana zabavljati decu kako bi njihovi roditelji mogli opušteno da uživaju na svadbi. Na kraju, moju venčanicu će nositi deca. Ne znam što je čudno što smo goste zamolili da ne nose belu i roze boju budući da ćemo mi biti tako odeveni. Izgleda da neki nisu čuli za reč „dreskod", dodala je Seka.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>