Ostalo

Sme�no

Plišana igračka?! Ne, ovo je Bu! Najslađi pas na svetu! (Foto+Video)

Ukoliko ste pomislili da je maleni psić sa fotografije zapravo plišana lutka, niste ni prvi ni poslednji, jer i kada trčkara, i kada kevće, nemački patuljasti špic Bu izgleda kao da je igračka na baterije.

Plišana igračka?! Ne, ovo je Bu! Najslađi pas na svetu! (Foto+Video)



Petogodišnji nemački patuljasti špic Bu prava je internet zvezda, te njegova Fejsbuk stranica već ima skoro 2 miliona obožavalaca. Time se on bez razmišljanja kvalifikovao za najslađeg psa na svetu!

Prve korake ka slavi mali Bu je napravio kada ga je rijaliti zvezda Kloi Kardašijan pomenula u svom blogu, a više ništa nije moglo da ga zadrži na njegovom putu ka zvezdama kada ga je i pevačica Keša imenovala svojim novim dečkom. Inače, vlasnik zvezde Bua je javnosti poznat samo kao Džej Ejč Li, dok je ostatak njegovog identiteta potpuno nepoznat. Verovatno je i sam uvideo da bi izgubio bitku pored svog simpatičnog prijatelja, pa više ni ne haje za to da se promoviše u javnosti.



Pored toga što je iznimno sladak, Bu je postao popularan i zbog svoje guste dlake, a zbog čega njegov gazda nije mogao ni da ga počešlja, pa ga je morao prepustiti veštim rukama frizera. Kada ga je video obrijanog, Džej Ejč Li je shvatio da je maleni Bu još slađi no što je bio (ukoliko je to upšte i moguće)!

A koliko je Bu popularan, govori i podatak da je dobio i svoju knjugu - "Bu, život najslađeg psa na svetu". Naime, radi se o zbirci fotografija koje prikazuju Bua u njegovom "elementu": izležava se, igra se, njuška naokolo i gleda u objektiv fotoaparata svojim velikim okicama. Zaista, bestseler, i to po ceni od samo 9 funti!



Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>