Region

Svet

Nataša Bekvalac: Ne gradim karijeru na vezama i skandalima! (Foto)

Nataša Bekvalac završila je snimanje spota za pesmu "Bolesno te volim", te kaže da se dosta i pronašla u istoj, jer je ljubav za nju najvažnija stvar u životu.

Nataša Bekvalac: Ne gradim karijeru na vezama i skandalima! (Foto)



PREMIJERA: Nataša Bekvalac - Bolesno te volim! Poslušajte novu pesmu! (Video)
U novoj pesmi Nataša sebe naziva emotivnim bolesnikom, a kaže da i u privatnom životu nije mnogo daleko od toga. "Ljubav na neki način jeste bolesno stanje, a ja sam neko kome je ljubav najvažnija stvar u životu. Iz toga možete da zaključite moj odgovor", rekla je Nataša za "Telegraf".

Iako album najavljuje od početka godine, još uvek nije ugledao svetlost dana. "Ja sam neko ko generalno ležerno prolazi kroz život. Imam privilegiju da mi je posao takav i da sama sebi određujem rokove. On je definitivno gotov i izlazi u martu", otkriva Bekvalčeva.



Budući da važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na srpskoj sceni, otkrila je svoje male trikove, pomoću kojih pobeđuje celulit i ostale ženske boljke.

Nataša Bekvalac na korak od anoreksije: Ima samo 49 kilograma! (Foto)
"Naravno da imam iste probleme kao i svaka žena i borim se sa njima svakodnevno. Redovno idem na masaže, aerobne treninge i pazim na ishranu. Naravno da se desi da jedem slatkiše, prvo što sam hedonista, a zatim i veliki gurman.  Takođe, ekstremna sam, ili baš vodim računa o tome šta jedem, ili uopšte ne vodim. Ali, kada se te dve stvari podvuku, drago mi je što vodim ovakav život da mogu lepo da izgledam", kaže kroz smeh lepa Novosađanka.

Iako ima mnogobrojne obožavatelje, ima i onih koji negativno komentarišu njenu pojavu u medijima, tvrdeći da popularnost stiče vezama, brakovima i razvodima. Evo šta Nataša kaže na sve to. "To da vas ljudi prepoznaju, može da se dogodi zbog takvih stvari. To da vašu muziku u kontinuitetu poštuju i slušaju i da imate svoju publiku, da imate milionske preglede, da su vaši koncerti puni, to ne može da napravi nijedan skandal, niti veza, samo pesma", rekla je Nataša Bekvalac.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>