Region

Svet

Nataša Bekvalac: Ne ljutim se na Ivana Ivanovića, znam da nije zlonameran! (Foto)

Nataša Bekvalac nedavno je promovisala svoj novi singl "Bolesno te volim", i to u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Mnogi su očekivali da vide kakav će biti njen susret sa Ivanom Ivanovićem, budući da on ne propušta da je "potkači" u svojim emisijama.

Nataša Bekvalac: Ne ljutim se na Ivana Ivanovića, znam da nije zlonameran! (Foto)



PREMIJERA: Nataša Bekvalac - Bolesno te volim! Poslušajte novu pesmu! (Video)
Popularna pevačica Nataša Bekvalac nedavno se pohvalila i novom frizurom, ali i novim singlom "Bolesno te volim". I jedno i drugo svoju premijeru imalo je u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj stalni član žirija jeste voditelj Ivan Ivanović. Mnogi su bili znatiželjni da vide kakav će biti susret pevačice i voditelja, budući da Ivanović u svojim emisijama često pravi neprijatne šale na Natašin račun.

Ipak, Nataša nema lošu reč za Ivana Ivanovića, niti se vređa zbog njegovih prozivki. "Sve je to šou-biznis. Osoba sam koja zna da se šali i na svoj i na tuđ račun, ali isto tako osetim i gde je granica dobrog ukusa. Znam da Ivan nije zlonameran, niti me mrzi, smatram da je interesantna i veoma duhovita osoba koja svoj posao dobro radi", rekla je Nataša za "Svet&Style".



Nataša Bekvalac na korak od anoreksije: Ima samo 49 kilograma! (Foto)
Ona je takođe kazala da svi ljudi u šou-biznisu jesu pomalo ekscentrični,a li i ekstremni u želji da budu drugačiji i izazvu reakcije javnosti. "Ukoliko Ivanove šale na moj račun zasmeju ljude u vreme kada je osmeh postao retka pojava i pomognu im da pobegnu od realnosti koja je sve sivlja, a njemu donose uspeh – ništa me ne dotiče. Ne vređa me to što se osvrće na neistinite tekstove o meni i na konto njih zbija šale. Laž nikada ne boli", zaključila je Bekvalčeva.

Inače, u novoj pesmi "Bolesno te volim", Nataša sebe naziva "emotivnim bolesnikom", a potvrđuje da ume takva da zaista i bude u privatnom životu. "Svi mi emotivci teški smo bolesnici. Uvek sam imala životne tekstove, a kako ih piše žena koja me dobro poznaje, naša saradnja uvek je laka i kreativnLjubav na neki način i jeste bolesno stanje, a za nju, sem duše, treba imati i hrabrosti. Hrabrosti da voliš, da znaš da u svakom trenutku može da nestane, ali da ipak veruješ da će trajati", zaključila je Nataša Bekvalac.

Autor: T.I.
Izvor: Svet&Style
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>