Region

Svet

Indy: Pevaću sa svojom sestrom

Bivša farmerka i pevačica Indy kaže da je za razliku od njene koleginice Goce Božinovske znala da se njena sestra Edita prijavila za "Zvezde granda" i da joj je ona bila glavna podrška.

Indy: Pevaću sa svojom sestrom



"Naravno da sam znala da mi se sestra prijavila za takmičenje. Sve vreme sam je bodrila, davala joj savete i presrećna sam što je uspela. Sad joj predstoji takmičarski deo, ali verujem ja u nju. Lepo peva, zna da se ponaša, tako da ako sve bude išlo kako treba, neće biti zime za nju. To će joj biti super stvar, imaće razlog da se bori jer je i sama bila svedok kroz šta sam sve ja morala da prolazim kako bih bez ičije pomoći snimila album", priča Indi. Iako je starija Aradinovićeva zabranjena na Pinku, samim tim i u "Grandu“.

Indy se nada da će ipak sa svojom sestrom zapevati. "Preležala sam boljku zvanu nepojavljivanje u 'Grandu'. Na početku mi je bilo teško, ali sada je OK. Nije da nisam razmišljala o tome kada će doći dan da nas dve zapevamo zajedno na sceni 'Granda', ali, bože moj, biće kako biti mora. Jedno je sigurno, a to je da ćemo Edita i ja kad-tad zapevati i u duetu, ali i na koncertima", rekla je Indi.

Iako je posle njenog izbacivanja iz rijaliti šou programa "Farma“ u medijima spominjano da će je producenti tužiti, te je bila zaprećena i kazna od 50. 000 evra, koju će morati da plati, pevačica kaže da joj nikakva tužba nije stigla.

"U ugovoru je stajalo da možemo biti kažnjeni sa tih 50.000 evra, ali evo, do danas mi ništa nije stiglo. Iskreno se nadam da će tako i ostati i da će mi Pink oprostiti to što nisam mogla zbog zdravstvenih problema da spavam u štali. Početkom oktobra završavam novi album, pa ću tada kontaktirati sa čelnicima ružičaste televiziji da vidim na čemu sam, iskreno se nadam da ćemo izgladiti sve nesporazume", kaže Indi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Indy

Povezane vesti:


>