Region

Svet

Marija Kilibarda: Ne bih smela da se takmičim u TLZP-u, ne znam da pevam!

Voditeljka koju trenutno gledamo u šou serijalu "Tvoje lice zvuči poznato" Marija Kilibarda, rekla je da je apsolutni antitalenat za pevanje i da se ne bi usudila da se takmiči u emisiji čiji je domaćin.

Marija Kilibarda: Ne bih smela da se takmičim u TLZP-u, ne znam da pevam!



Šou "Tvoje lice zvuči poznato" humanitarnog je karaktera, a iz nedelje u nedelju na bini se smenjuju poznate ličnosti koje se pretvaraju u druge poznate ličnosti. Puno šminke, vežbanja, truda, ali sve to na kraju rezultira sjajnim nastupom pa možemo reći da se VIP-ovci zaista odlično snalaze u tuđoj koži. Ipak, Marija je rekla da nikako ne bi smela biti u njihovoj koži!

Da li bi učestvovala u šouu?

"Nikada, jer apsolutno ne znam da pevam. Volela bih da igram i prerušim se, ali toliko ne znam da pevam...", rekla je Marija Kilibarda za Mondo.

Lepa voditeljka ne bi imala problem sa đuskanjem na sceni budući da je igrala folklor, moderan ples i džez balet, ali bi kod pevanja ipak zapelo.

Otkrila nam je i da joj je omiljena transformacija za sada jedna iz prve epizode.


"Izdvojila bih Tamarin nastup, kada je bila Lady Gaga. Probala bih sve, ali to bih izdvojila jer je morala da se presvuče na sceni, promeni šminku, izvodi jako fizički zahtevnu koreografiju i još da peva", rekla je Marija.

Autor: B.B.
Izvor: Mondo
Foto: MONDO, Petar Stojanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>