Region

Svet

Čupo Kalač: Voleo bih da Jelena Golubović pobedi, a ne Ekrem!

Čupo Kalač razočaran je što je napustio Farmu jer neće biti tu da brani svoju devojku Jelenu Golubović. Za 50 dana provedenih na imanju smršao pet kilograma zbog problema s masnoćom u krvi, ali i zbog, kako kaže, negativne energije koja vlada u kući u Lisoviću.

Čupo Kalač: Voleo bih da Jelena Golubović pobedi, a ne Ekrem!



"Drago mi je što sam ovoliko dugo bio na imanju. U Srbiji nisam toliko poznat kao u Bosni, Crnoj Gori i dijaspori. Izdao sam dva albuma, ali u Beogradu nisam imao nijedno gostovanje, ovde sam nova ličnost", kaže Čupo i napominje da je puno laži i licemerja među farmerima.

Čupo Kalač: Volim Jelenu Golubović! Preskočiću ogradu i vratiću se!
"Krivo mi je zato što mnogi psuju Jelenu, a posle trče za njom. To je igra samo da joj se uvuku. Osećaju da je jak lik i osoba koja nema dlake na jeziku. Šteta je što na imanju ima mnogo licemerja, svađe i podvala”, rekao je Kalač.

Muhedin je naglasio da su se mnogi mešali u njegovu i rediteljkinu vezu, i da će o nastavku romanse odlučiti kada Golubović izađe sa imanja. "Drugi su se mešali u našu vezu, a mnogi su i uticali na nas. Bilo je sujete, zavisti, ljubomore. Na razne načine su pokušali da nas razdvoje. Videću kakva je osoba napolju. Teško je odlučiti u onoj sredini gde su krokodili oko tebe i svi te napadaju. Kad izađe, popićemo kafu na miru i popričaćemo o našem odnosu", ispričao je Čupo Kuriru.

Iako je za gazdu postavio dugogodišnjeg prijatelja Ekrema Jevrića, Čupo kaže da mu je Jelena favorit na imanju. "Voleo bih da ona pobedi jer je nedavno izgubila oca i kultura nam je danas takva da su uslovi teški. Imala je težak život i osećam nešto prema njoj, a Jevrić je stekao veliku popularnost i ima obezbeđen život u Americi. Volim ga kao prijatelja, ali Jelena mi je ipak malo bitnija", zaključio je Kalač.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Dimitrije Popović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>