Region

Svet

Farma 5: Žene pomahnitale, pa poskidale i ispipale Marka Vukotića i Borisa Stamenkovića (Foto)

Farmeri, koji su zbog Paklene nedelje ostali uskraćeni za žurku u petak, sinoć su od Zadruge dobili utešnu nagradu: hranu i alkohol, ali ne uz živu muziku, već plejer!

Farma 5: Žene pomahnitale, pa poskidale i ispipale Marka Vukotića i Borisa Stamenkovića (Foto)



Sinoć je bilo veselo na imanju u Lisoviću, jer su farmeri ipak dobili žurku. Ne uz "živu muziku" kako su navikli petkom uveče, ali su se veselili uz muzički plejer, a Zadruga ih nije lišila ni alkohola, što je farmere naročito obradovalo.

Željni pijančenja, farmeri su navalili na svoje čaše, te ih je vrlo brzo alkohol uzeo pod svoje! Više no što treba je popila manekenka Marijana Leontijević, kojoj je ubrzo i pozlilo, pa je morala da izađe napolje da razbistri glavu. Džentlmenski ju je pridržavao Marko Vukotić, sa kojim je manekenka otišla do radionice, i tamo mu se poverila da ju je povredilo to što joj je bivši dečko Boris Stamenković tokom sinoćnih nominacija dao štapić. Naime, birajući između nje i Slobodana Đurkovića, Marijanin bivši dečko i kolega se ipak opredelio za svog dobrog druga Slobu, te je za izbacivanje svoj glas dao Marijani. "Ja njemu tako nešto nikad ne bih uradila", požalila se razočarana manekenka Marku Vukotiću.



Potom se ovaj par vratio u kuću u kojoj su ostali farmeri pevali i plesali, a alkohol je ubrzo učinio svoje, pa su se žene oslobodile svih kočnica! One su navalile na muške farmere, osobito na zgodne manekene Marka Vukotića i Borisa Stamenkovića! Mahnito su im poskidale majice, te se bacile na ispipavanje njihovih trbušnjaka i izvajanih grudi! U tome su prednjačile Jutjub zvezda Simonida Ačević i folk pevačica Zorica Marković, a oduška su sebi dale i Marijana Leontijević, Romana i Mis Svetlana.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>