Region

Svet

Nataša Bekvalac: Najlepše godine mog života bile su sa Dačom

Nataša Bekvalac se poverila voditeljki Jeleni Bačić Alimpić prilikom gostovanja u emisiji "Dobro veče Srbijo". Osvrnula se na bivše muškarce u njenom životu, te ispričala kako joj je bilo sa Miodragom Kostićem i Danilom Ikodinovićem.

Nataša Bekvalac: Najlepše godine mog života bile su sa Dačom



"Miodrag je bio moja velika podrška, ali ne finansijska. Nije mi davao novac i skupe poklone. Puno sam ga volela, jer mi je bio oslonac u životu. Jedini sponzor koga sam
Nataša Bekvalac sa sestrama proslavila veridbu
imala u životu je moj otac", pričala je lepa Novosađanka o vezi sa Koletom, prenosi "Blic".

Na direktno pitanje voditeljke Jelene zašto se njen brak sa bivšim vaterpolo reprezentativcem Dačom Ikodinovićem sa kojim ima ćerku Hanu raspao, Nataša se nije libila da iskreno kaže: "To su bile najlepše godine mog života. Nažalost, nesreća ga je promenila, pa je promenila i naš život".

Atraktivna pevačica se osvrnula i na veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, s kojim se nedavno pomirila posle višemesečnog okončanja veze.

"Naša veridba nije marketniški trik ni farsa, kao što se priča. Vlada me je zaprosio na moj 33. rođendan, koji sam slavila na Ibici. Tada sam dobila prsten od njega", rekla je Bekvalčeva koja uveliko priprema novi album "Bezgrešna", a možemo ga očekivati vrlo brzo.

Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>