Svet

Region

Kim Kardašijan otkriva kako je smršala posle porođaja: Bila sam na Atkinsonovoj dijeti! (Foto)

Iako se šuškalo da se Kim Kardašijan posle porođaja toliko ugojila da nije smela da izađe na svetlost dana, nedavno je ponosno pokazala svoju nekadašnju seksi figuru sa zanosnim oblinama.

Kim Kardašijan otkriva kako je smršala posle porođaja: Bila sam na Atkinsonovoj dijeti! (Foto)



U poslednje vreme najpoznatija starleta na svetu ne propušta priliku da pokaže svoje seksi telo u raznoraznim odevnim kombinacijama. Time je zagorčala život svim zlobnimcima koji su tvrdili da se Kim posle porođaja toliko ugojila da se potpuno izobličila.

Međutim, Kim je i sama priznala da se oko skidanja suvišnih kilograma itekako potrudila, te na pitanje fanova kako je uspela da za tako kratko vreme vrati staru liniju, starleta je na svom Tviteru odgovorila: "Zapravo sam bila na Atkinsonovoj dijeti, i sjajna mi je!"

Popularna proteinska dijeta zasnovana na niskom unosu ugljenih hidrata, čiji je tvorac doktor Atkins, preporučuje što veći unos hrane bogate proteinima i ohrabruje ljude da pritom ne razmišljaju o unosu kalorija. Samim tim, i Kim je u svoj tanjir stavljala samo niskokalorično meso uz obilate količine povrća i pokoju voćku.


Foto: Clint Brewer

Ali nije je samo biranje namirnica dovelo do današnjeg seksi izdanja. Kim je takođe nebrojeno puta primećena kako u sportskom autfitu ide putem teretane, te naporan trening nije propustila ni kada je nedavno posetila Pariz zbog Nedelje mode, pa je fotografisana kako posećuje tamošnji sportski centar.

U svakom slučaju, dijeta ili naporni treninzi, popularnoj starleti svakako se isplatilo, jer izgleda potpuno zanosno.

Autor: T.I.
Foto: stylelist.ca

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>