Region

Svet

Farma 5: Jeleni Golubović svi okrenuli leđa! Čupo i Zorica se priklonili većini!

Jelena Golubović je od prvog dana na Farmi zapažena kao svađalica, što zbog svojih izjava što zbog farmera koji je zaista napadaju kada god mogu.

Farma 5: Jeleni Golubović svi okrenuli leđa! Čupo i Zorica se priklonili većini!



Tokom igre istine čak je i Čupo Kalač koji je jedini bio na njenoj strani izjavio kako se razočarao u rediteljku, ne objašnjavajući detaljno o čemu se radi. Zorica Marković rekla je Jeleni da u njoj ima prijatelja dok je ne uvredi, međutim tokom "afere konzerva" Zorica se priklonila ostalim farmerima i izvređala Jelenu nazivajući je budalom.

Sinoć je Jelena izabrana za slugu od strane svoje imenjakinje, a odmah po izboru sluga Sara Trajanović iskoristila je priliku pa je Jeleni rekla da izađe napolje jer više nema pravo da se odmara u dnevnoj sobi. Kada je Jelena ustala kako bi se zahvalila svima, kako ona kaže, iz šale je nazvala sve farmere "bagrom", da bi se većina njih pobunila.

Jelena je na kraju morala da ustane i javno se izvini svima, uživo u programo dok je i Ognjen Amidžić sedeo za stolom, a odluku da baš ona bude sluga svi farmeri su pozdravili aplauzom i zadovoljnim ovacijama.

Jedina koja za sada ne napada Jelenu je Romana, ali je očigledno da ni njoj ponekad nije svejedno, jer koliko god neki napadi bili neopravdani Jelena ipak vrlo često daje povoda ostalim farmerima da joj se zamere.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>