Lepota

Ljubav

Prirodni tretmani za volumen kose

Kako bismo vam pomogli da imate lepu i gustu kosu, donosimo vam nekoliko saveta za prirodne proizvode koje možete koristiti ukoliko želite da imate gušću kosu.

Prirodni tretmani za volumen kose



Svi želimo da imamo lepu i zdravu kosu, punu volumena. Kako bi to postigli, koristimo razne hemijske preparate. Međutim, većina tih sredstava ne daje puno rezultata. Evo nekoliko prirodnih rešenja za volumen kose:

Aloe vera

Ovo je jedan sastojak koji radi čuda za kosu. Aloe vera u bilo kojem obliku, pomaže u povećanju volumena kose, a ujedno i smanjuje opadanje kose. Aloe vera gel vam pomaže da dobijete sjajnu i glatku kosu. Ona se može koristiti direktno ili se može koristiti kao šampon, ako se pomeša s kokosovim mlekom i uljem pšeničnih klica.

Kokosovo ulje

Najčešći i najbolje ispitan prirodni sastojak koji podstiče rast kose i dobijanje na volumenu je kokosovo ulje. Ukoliko budete ovaj sastojak koristili dovoljno dugo i budete strpljivi, vaša kosa će posatati jača, gušća i zdravija.

Ogrozd

Ogrozd je divlja biljka čudnovatih sastojaka za kosu, kožu i zube. On se može koristiti za kosu na način da plodove skuvate u ulju ili da ih ostavite preko noći u vodi, a da tu vodu iskoristite za ispiranje.

Autor: B.B.
Izvor: ljepota.ba
Foto: stylecraze.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle


>