Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Štrumpfovi 2 za najbrže! (Video)

Portal Svet Plus i distributerska kuća Tuck vam poklanjaju 3x2 karte za projekciju animiranog filma "Štrumpfovi 2" (The Smurfs 2).

Vodimo vas u bioskop: Štrumpfovi 2 za najbrže! (Video)



Troje najbržih čitalaca koji svoje ime, prezime i broj telefona pošalju na mail [email protected] dobiće po dve karte za današnju projekciju filma u bioskopu Tuckwood u 16:30 sati.

Održana premijera filma Štrumpfovi 2 (Foto+Video)
U novom  filmu "Štumpfovi 2", zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama, ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka.



Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs.

Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?

Pogledajte trejler.



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>