Region

Svet

Nove informacije o smrti Ksenije i Filipa

Kako nezvanično saznajemo od pojedinih izvora, svađa između poznate pevačice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode, počela je u nedelju kada je pevačica snimila tv emisiju "Ništa za sakriti".

Nove informacije o smrti Ksenije i Filipa



Emisija u kojoj poznate ličnosti biraju predstavnika svog fan cluba i sa njim treba da provedu jedan određeni period upoznavanja. Posle snimanja emisije Filip je pobesneo od ljubomore. Otišao je u stan kod Ksenije i razvalio vrata.

U nedelju je Ksenija prvi put skupila hrabrost da mu kaže da ga ostavlja i tada je on pobesneo i nasrnuo na nju. Pošto je Ksenija, koja se inače na sceni predstavlja kao jaka žena, privatno je  vrlo ranijiva ali ne podnosi galamu i agresiju, uzvratila mu je. To su čule komšije i prijavile policiji da se nešto dešava u stanu pa su tada prvi put intervenisali.

“Ksenija mi se pre pet dana poverila kako želi da ostavi Filipa ali se boji šta bi on mogao da učini. Rekla mi je da trpi psihičku torturu i da se plaši ne samo za sebe već i za bebu jer je slutila da je u drugom stanju, ali ni to nije smela da mu kaže.

Prema još nepotvrđenim informacijama, Kseniju je hicem u čelo u smrt odveo Filip a onda je pucnjem u usta presudio i sebi. Tragedija je usledila kao kulminacija svađa koje su između ovog poznatog para trajale nedelju dana. Pajčinova je pokušala da pobegne ali je maneken uspeo da je stigne i upuca u glavu ispred ulaznih vrata stana na drugom spratu, u kome je stanovala sa majkom. Na telu pevačice pronađene su i dve rane na potiljku, najverovatnije od udarca.
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>