Region

Svet

Leto, vreme za raskide estradnih zvezda

Vreli letnji dani doneli su razvode i raskide dugogodišnjih estradnih romansi. Među onima koji su prekinuli ljubavne veze su Mina i Igor Kostić, Aleksandra Radović i Aleksandar Zeremski, Nikolina Pišek i Kristijan Curavić, Miodrag Kostić i Mia Zečević, kao i Ana Nikolić i Dalibor Matić.

Leto, vreme za raskide estradnih zvezda



Psiholog Aleksandra Janković, koja je dobro upućena u estradne prilike, tvrdi da se letnji godišnji odmori mnogih parova pretvore u horor film, jer se tada suoče sa realnošću i nestankom emocija.

" Odmori su visokoprovokativni faktor za parove, jer kada izađu iz uobičajene svakodnevice i negde odu sami, često shvate da su emocije nestale. Tada nastupa suočavanje sa realnošću i iznenađenje da partnera doživljavate kao cimera. Tako se dugoočekivani lepi trenuci pretvore u horor film. Letnji odmori su dobra šansa da se prevaziđe kriza ili da se okonča veza koja ne funkcioniše" - kaže Jankovićeva.

Ona analizira zašto javne ličnosti izbegavaju da govore o ljubavnim neuspesima.

" Prija im da govore kada im se dešavaju lepe stvari, a kada dođe kriza, izbegavaju javna pojavljivanja. Problem javnih ličnosti je što svi oni imaju narcističke potrebe" - zaključuje Jankovićeva.   

Mina i Igor Kostić odlučili su da stave tačku na dvoipogodišnju vezu iz koje imaju ćerku Anastasiju. Njihova romansa od početka je bila u žiži javnosti zbog čestih raskida, ali je kulminirala pred Minin odlazak na „Farmu", kada se pročulo da ju je Igor prevario. Mina je tada napustila Igorov dom i vratila se sa ćerkom kod svoje majke. Iako se u javnosti znalo da njihova veza nije harmonična, „džepna Venera" se trudila da to prikrije i po napuštanju „Farme" svuda se pojavljivala sa nevenčanim suprugom. Otišli su i na odmor u Crnu Goru, ali nisu uspeli da spasu ljubav.

" Ne želim da za sve krivim njega, jer ima i moje krivice. Uvek tražim da mi se sve dokaže, pa i ljubav, a nekad je i moje nepoverenje iritantno. Maštam o braku sa Igorom ili bez njega, a definitivno mislim da za nas više nema nade" - rekla je Mina.

Romansa hrvatske voditeljke Nikoline Pišek i svetskog rekordera u ronjenju na dah Kristijana Curavića pukla je nakon tri godine! Razlog za raskid je voditeljka Žana Štrbac, s kojom je Kristijan nakon učestvovanja u rijalitiju „Farma" započeo vezu. Emocije između Nikoline i Kristijana počele su da se gase nedavno, tokom njihovog odmora u Grčkoj. Po povratku Nikolina je sa ćerkom otputovala na Palma de Majorku, gde ju je zatekla vest o prevari dečka.

" Vest me je zatekla nespremnu, a dobila sam je iz izvora Kristijanove nove devojke. Preko izdaje voljene osobe nikada ne bih mogla da pređem. Nisam besna. Očigledno je da ja nisam bila prava osoba, a on je napokon našao nekoga ravnog sebi" - rekla je Nikolina.



Pevačica Aleksandra Radović i bivši direktor BK TV Aleksandar Zeremski raskinuli su pre nekoliko dana. Iako su pre mesec i po postali roditelji devojčice Nine, to nije bilo dovoljno da sačuva ljubavnu nit između njih. Kako piše „Glorija", Aleksandra je spakovala kofere i sa ćerkom napustila stan nevenčanog supruga, dok je Zeremski nakon toga otputovao na more sa ćerkama iz prethodnog braka. Civilizovano su se dogovorili da se zajedno brinu o svojoj mezimici. O privatnom životu ne govore u medijima.



Pop zvezda Ana Nikolić raskinula je vezu sa biznismenom iz Švajcarske Daliborom Matićem posle godinu i po dana ljubavi. Kao glavni razlog raskida navodi se to što su se udaljili jedno od drugog budući da Ana živi u Beogradu, a Dalibor u Švajcarskoj.

"Nije bilo nikakvih teških reči i svađa, daljina je učinila svoje i shvatili smo da svako treba da nastavi svojim putem. Verovala sam da ljubav može da funkcioniše na daljinu, ali se ispostavilo da nije tako" - rekla je pevačica.



Sredinom jula okončana je i veza Miodraga Kostića Koleta i Mie Zečević. Kralj šećera i ćerka bivšeg sekretara FK „Partizan" započeli su vezu pre tri godine, a verenički prsten na ruci Zečevićeve zasijao je u aprilu 2009. Ipak, kako tvrde prijatelji poznatog para, zbog brojnih obaveza Kole i Mia nisu mogli često da se viđaju i tako prevaziđu probleme. U medijima se šuškalo da su nesuglasice počele kada je za doček 2010. u Koletovom hotelu na Kopaoniku pevala njegova bivša devojka Nataša Bekvalac. Kole i Mia nikad nisu javno pričali o svojoj vezi, pa tako nisu želeli da komentarišu ni svoj raskid.



izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>