Region

Svet

Čeda Čvorak prozvao Daru Bubamaru

U poslednje vreme svađe na srpskoj estradi samo bukte, jedni se mire drugi se svađaju, da li je  zbog promenljivog vremena i raspoloženje kod poznatih zvezda, a naročito folkera promenljivo ne znamo, ali zasigurno tvrdimo da se non stop diže neka prašina.

Čeda Čvorak prozvao Daru Bubamaru



Iako je pevačica Dara Bubamara nedavno izdala vrlo uspešan album, pojedini ljudi je jednostavno ne ostavljeju na miru. Pa ju je tako ovaj put prozvao Čeda Čvorak iz grupe Luna. Opet, pretpostavljate, povela se polemika o odnosu Jelene Karleuše i Dare Bubamare.

 Taman su obe zakopale ratne sekire, ali ne vredi našao se maleni Čeda da opet rasplamsa tu vatru, rekavši: "Ružno je što Dara Bubamara pljuje Jelenu Karleušu. Neka ona napravi sličan koncert, pa neka laje do sutra. Iza onog što je JK uradila treba da stoji - poštujem!".

 Na šta je pevačica odgovorila: "Ko je taj Čeda Čvorak, jel' to je onaj pevač što vrh peva?! Svi smo učili pevanje od njega, Bešlić i Haris i ja. Nemojte da me svađate sa takvom veličinom, ha,ha,ha..."

Bar ovog puta pevačica nije dozvolila da bude žestoko isprovocirana, odgovorila je kratko i nastavila da uživa u plodovima svog rada.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>