Region

Svet

Milan Mitrović: Ana Sević je nezamenljiva!

Milan Mitrović progovorio je o svom ljubavnom životu, otkrio svoje predstojeće profesionalne planove, kao i kojim putem bi želeo da nastavi sa karijerom.

Milan Mitrović: Ana Sević je nezamenljiva!



Dugo se spekulisalo o ljubavnom životu Milana Mitrovića. Dovodio se u vezu sa mnogim mladim damama, među kojima i svojim koleginicama, a on na početku otkriva kakav je njegov trenutni status.

"Što se tiče mog ljubavno života, odlično je... Stand by! Trenutno sam srećno slobodan, uživam u tome i ne žurim nigde. Ta ljubav ako stvarno postoji, naćiće me, meni ne pada na pamet da je jurim, veruj mi! Trenutno se baziram na posao, zabavu, spremam se za letnju turneju..."

Kako smo saznali i naredne godine ćeš voditi emisiju „Zvezde Granda“. Da li postoji neka druga devojka sa kojom bi voleo da vodiš ovaj šou? Sa kojom osobom bi zamenio Anu Sević?

"Ma Sevka je faca, nezamenljiva, i pravo da ti kažem, siguran sam da je trenutno najbolja u svom poslu. Ništa ja tu ne bih dirao."

Postoje li kod tebe ambicije da u nekom narednom periodu dobiješ svoju emisiju? Da dobiješ šou koji ćeš sam voditi i kakvog bi tipa ta emisija bila?

"Što se tiče emisije u mojoj režiji, naravno da bih želeo. Imam sjajne ideje koje bi definitivno zanimale gledaoce, ali otom-potom, videćemo... Muzika je moja osnova, odatle sve kreće, a nadam se da će se neki moj lični šou nadovezati na to."

Kako ćeš provesti letnji period? Radno ili u odmoru?

"Od 24. jula sam na crnogorskom primorju. Selim se tamo na nekih mesec dana, i sve obaveze obavljaću iz Crne Gore. Tamo ću naravno i raditi, a u pauzama ću se verovatno pomalo brčkati sa koleginicama i drugaricama. Biće i gostovanja po Evropi", najavljuje Milan.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>