Region

Svet

Farma 2013: Stanija Dobrojević ponovo na optuženičkoj klupi! (Video)

Tokom igre istine u kojoj su učestvovali i stari i novi farmeri, skoro sva pitanja bila su upućena popularnoj starleti Staniji Dobrojević.

Farma 2013: Stanija Dobrojević ponovo na optuženičkoj klupi! (Video)



Prvo je Memo napao Staniju kako je pričala da je Vlada Vuksanović pobedio u Survajeru jer je lep, pa da će tako i ona i Filip pobediti jer su lepi i publika će glasati za ljubav. Stanija se nije složila sa ovom izjavom, a zamolila je zadrugu da pusti snimak na kome ona to priča, jer je Memo spomenuo kako je Stanija izjavila da je Vlada lepši od Filipa.

U odnosu na Filipa Mitrovića, Memo je bio blag prema starleti. Njega je povredilo njeno ponašanje, ali i njenog dečka Filipa Panajotoviča. "Kako te nije sramota da budeš tako nadmena i bezobrazna? Spremio sam pirinač za tebe i Filipa jer ste mi vi to tražili, a čim sam se odmakao počeli ste da me ogovarate!", vikao je Filip, ali je onda spomenuo i Šarenog. Ispričao je pred svima da je Stanija tokom žurke na kojoj je pevala Mira Škorić pozdravljala Šarenog i slala mu poljupce, a onda rekla kameri: "Ne brini Šareni, ovo je sve igra".

Filip je nastavio da viče, a Stanija je pokušala da se odbrani ali su svi farmeri vikali u glas i nisu joj dozvolili da progovori. Bilo je još pitanja za Staniju, među njima jedno od Seksi Sandre koje se ticalo Danijela Alibabića. Nju je interesovalo zašto je za Danijela rekla da je homoseksualac? Stanija je probala i tu da se izvuče pa je rekla da je čula glasine po Farmi. Danijel je onda napao starletu jer su glasine stizale do njega, a on ju je branio.

Iako je već imala "zvanično" suđenje koje je zadruga organizovala zbog Jovane Nikolić, ova igra istine podsećala je u potpunosti na još jedno suđenje , pa izgleda da će Staniji Dobrojević biti sve teže da "preživi" na Farmi do nedelje, kada će se završiti rijaliti Farma, jer u poslednjim danima na imanju niko nema lepih reči za nju i Filipa Panajotovića.



Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>