Region

Svet

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović ekskluzivci "Pink recordsa"

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović biće prvi ekskluzivci „Pink rekordsa“, nove produkcijske kuće TV Pink. Njih dve bi trebale uskoro da potpišu ugovor sa Željkom Mitrovićem , vlasnici Pinka planiraju da u ovoj produkciji okupe sve najveće zvezde folk i pop muzike.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović ekskluzivci



Ceca je već bila na razgovoru sa čelnicima Pinka. Pregovarali su da ona album objavi za novu muzičku produkciju, a između ostalog, dogovorili su se i da ona svoj studio ubuduće ustupa za potrebe „Pink rekordsa“. Velika Mitrovićeva želja je da dovede i Jelenu Karleušu, što će se po svemu sudeći i desiti. Ne samo da će u svojoj produkciji imati dve vrhunske pevačice već će se prvi put desiti da ljute protivnice budu ekskluzivci iste muzičke produkcije - rekao je izvor blizak „Pink recordsu“.

Ovu informaciju potvrdila je i Jelena Karleuša:

"Željko zna da sam ja i u dobru i u zlu bila i ostala uz njega. Sve za Željka i TV Pink! Teodor Kirjaku, koji je kupio TV Foks, moj je dobar prijatelj, on mi je lično mnogo pomogao u Grčkoj. Svi znaju da smo imali odličnu poslovnu saradnju kada sam bila ekskluzivac „Heven mjuzika“ u sklopu „Antena grupe“, ali objasnila sam mu i on dobro zna da ostajem verna Pinku" - naglasila je Jelena.

Za razliku od nje, Ceca je bila nešto uzdržanija u komentarima.

" Već godinama imam apsolutnu podršku televizije Pink u promovisanju novih albuma. Čula sam se sa Željkom Mitrovićem, ali nismo se još zvanično dogovorili. Sada sam u fazi intenzivnog rada na albumu, a kao što sam rekla, u godinama iza nas bilo je mnogo uspešne saradnje" - kazala je Ceca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>