Region

Svet

Farma 2013: Zaratili parovi na imanju! Jovana nazvala Staniju lakom ženskom!

Stanija Dobrojević još uvek ne može da se pomiri sa činjenicom da ju je Jovana Nikolić tužila jer se nije obradovala njenoj veridbi.

Farma 2013: Zaratili parovi na imanju! Jovana nazvala Staniju lakom ženskom!



Od početka rijalitija ovi mladi farmeri družili su se, pa čak i međusobno prozvali kumovima. Filip Panajotović bio je dečko Jovane Nikolić, ali taj detalj nije bio prepreka za druženje.

Ipak, od trenutka kada je Danijel zaprostio Jovanu, stvari su se promenile. Jovana tvrdi kako je Stanija ljubomorna i nije se obradovala njenoj veridbi: "Ona se stalno nešto mrštila, uopšte se nije obradovala", rekla je Jovana.

"Ne razumem što Jovana gleda u mene i moju reakciju, a Danijel je tek verio? Stvarno ne razumem kako može moja reakcija dabude važnija od samo veridbe?", pitala se starleta i dodala da ona nije ljubomorna, ali da joj se ne dopada način na koji su se Danijel i Jovana verili.

"Bolje da su se verili na vašaru u Rumi, meni je sve ovo ličilo na cirkus. Tavak sam, nisam ljubomorna", dodala je Stanija.

Međutim, oba para su zaratila i prepucavanje ne prestaje. Iako su Jovana i Danijel od strane ostalih farmera izabrani kao najiskreniji par, manekenka je ipak imala potrebu da prokomentariše FIlipovu i Stanijinu vezu "Filip i Stanija kažu da je naša veza lažna, a u stvari naša je prava, a njihova lažna. Stanija je laka ženska, ušla je u Filipov krevet posle dva dana".

Autor: M.P.
Foto

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>