Region

Svet

Ceca Ražnatović probila budžet za koncert, tehničke mogućnosti spremne za više od 100.000 ljudi!

Iako je dala priličnu svotu novca na osnovu sudske presude, Ceci ne smeta da u svoj drugi veliki koncert na Ušću uloži, takođe, ogromna sredstva.

Ceca Ražnatović probila budžet za koncert, tehničke mogućnosti spremne za više od 100.000 ljudi!



Nakon što je isplatila poslednju ratu ukupne svote od 1,5 milion evra koliko joj je sud bio naložio da plati zbog malverzacija sa transferima igrača FK Obilić, folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sada je fokusirana na veliki koncert na Ušću, 28. juna.

Pevačica je navodno probila planirani budžet, jer je samo u tehniku već uloženo više od 350.000 evra, dok će svi ostali troškovi iznositi dodatnih 300.000 evra.

"Ako se budžet probija zbog dolaska većeg broja ljudi od planiranog, to je onda super", rekla je Ceca i dodala da se ne bavi previše finansijskim delom koncerta, navodeći da je sve prepustila Aleksandru Miliću-Miliju.

"Ne volim da pričam unapred. Nisam neko ko mnogo obećava. Vodim se onom starom izrekom – prvo skoči, pa reci hop. Ne želim da najavljujem nešto što ne mogu da sprovedem u delo. Mi bismo, možda, nekada, našoj publici i želeli da pružimo spektakl poput onih koje prave Bijonse ili Dženifer Lopez, ali zbog finansijske situacije nismo u mogućnosti da priuštimo publici sve što bismo želeli", kaže folk pevačica.

Milan Berar, vlasnik firme "Studio Berar", koja rentira ozuvučenje i drugu tehniku, kaže za isti list da ne želi da otkriva koliko će novca biti uloženo u tehniku za Cecin koncert, ali je dodao:

"Generalno, za događaje poput ovog, na kojem se očekuje više od 100.000 ljudi, ulaganja teško da mogu da budu manja od 300.000 evra. Spremali smo tehniku za 50.000 do 60.000 ljudi, ali kada je počela prodaja karata, iz dana u dan morali smo da dodajemo tehniku i sada će, prema kapacitetima ozvučenja, Cecu moći da čuje 137.000 ljudi".

Autor: I.M.
Izvor: Mondo, Informer
Foto: Slobodan Pikula

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>