Region

Svet

Jelena Karleuša: Nisam zločinac, ali počinila bih zločin iz ljubavi!

Pop diva Jelena Karleuša, popularna JK, ne ostavlja prostora za ravnodušnost čak ni onima koji ne prate njenu karijeru.

Jelena Karleuša: Nisam zločinac, ali počinila bih zločin iz ljubavi!



Uoči samog koncerta na Ušću "Viva La Diva" koji je najavila kao pravi spektakl kakav Srbija još nije videla, Jelena je gostovala u emisiji "Maksimalno opušteno" na DM televiziji, čiji je domaćin Stevica Nikolić. Na pitanje voditelja da li je agresivna Jelena je odgovorila: "Ispada po mojim pesmama da sam ja ekstremno agresivna. Ja jesam temperamentna, ali još nisam došla do toga da sam zločinac".

"Zločin iz ljubavi, vrlo verovatno kad je reč o meni", dodala je JK i potom se zavodljivim osmehom obratila voditelju: "Pazi se, ja tebe mnogo volim i ako nastavim ovako puno da te volim, sve više i više, desiće se jedan savršen zločin!".

Poznata kao neko ko ne preza od medijskog linča i ko se ne boji svakodnevnog izlaganja javnosti zbog svojih izjava i postupaka, Jelena Karleuša je i ovaj put bila zagonetna, a da li bi zaista uradila sve kada je ljubav u pitanju i krije li uistinu velike simpatije prema Stevici, ostavila je gledaocima da prosude.

Iako još uvek ne znamo koliko će odevnih kombinacija promeniti na koncertu koji je u toku, ali imajući u vidu da je scenografiju radila ista ekipa koja je radila "Eurosong", ne sumnjamo da će JK večeras na Ušću napraviti pravi muzičko-scenski pomak, a o detaljima ćemo vas ubrzo izvestiti.

Autor: B.B.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>