Region

Svet

Jelena Karleuša na Ušću: Počelo montiranje grandiozne bine! (Foto)

Veliki spektakl koji Jelena Karleuša najavljuje 15. juna na Ušću uveliko se približava, a juče su radnici počeli sa postavljanjem bine na kojoj će pop diva izvoditi sve akrobacije o kojima je pričala.

Jelena Karleuša na Ušću: Počelo montiranje grandiozne bine! (Foto)



Kako je ostalo još četiri dana do koncerta, Jelena svakodnevno sa plesačima uvežbava koreografije.


Foto: Goran Srdanov

"Jelena je poznata kao veliki perfekcionista. Dok ona uveliko uvežbava koreografije i pesme koje će izvesti na Ušću, radnici su juče počeli sa postavljanjem bine, koja će biti jedna od najvećih i najgrandioznijih na našim prostorima. Već je najavljeno da će scenografija biti neviđena, da će se sa njom na bini naći 40 igrača, a ona će stare i nove hitove izvesti u promenjenim aranžmanima.


Foto: Zoran Ilić

Svakako će publika videti neviđen spektakl, a te večeri će biti postavljeno i 800 kvadrata LED ekrana, a multimedija koju je Jelena sa svojim timom pripremila će pojedince dovesti i do suza.

Inače, poznato je i da Jelena pravi čitav grad ispod bine, kako bi sve ono što je zamislila bilo i ostvareno", ispričao je izvor blizak produkciji i dodao da će publika biti veoma iznenađena te večeri.


Foto: Zoran Ilić

"Jelena priprema velika iznenađenja za publiku. Svi su bili oduševljeni njenim reklamama za koncert, kao i velikim bilbordom koji je postavljen na Slaviji, a ja samo mogu dodati da možete zamisliti tek kakva će produkcija i organizacija biti na koncertu", objasnio je izvor blizak produkciji.

Foto: Zoran Ilić

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto naslovna: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>