Region

Svet

Farma 2013: Vesna dobila šta je zaslužila, farmerima žao Goce!

Posle burne noći na farmi i tuče Vesne i Goce, nakon koje su obe diskvalifikovane, na imanju je mirno i mahom se komentarišu sinoćnji događaju.

Farma 2013: Vesna dobila šta je zaslužila, farmerima žao Goce!



Era i Memo su sedeći u dvorištu razgovarali o sinoćnoj tuči i složili se da je Vesna zaslužila izbacivanje.

"Drago mi je što je sotona otišla. Zamislii ti njeno pljuvanje. Tebi je napravila problem, Ero. Mogli su te izbaciti i smijala ti se. Kakav je to čovek?", zapitao se Memo.

"Ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Zlo radi, zlo će ti se vratiti. To je moj moto", prokomentarisao je Era, kome je nakon incidenta pozlilo te mu je ukazana lekarska pomoć. "Samo da su moji videli da sam ja dobro. Sve je to išlo u etar", dodaje on.

"Šta li razmišljaju jutros. Da li je moralo da bude tako? Sve te uvisijane glave", zapitao se Era.

I unutar kuće polemika se vodila oko toga kako je ceo incident počeo.

"Goca je iz sobe prvo provocirala Vesnu koja je bila u dnevnoj sobi i rekla je da više s njom neće sedeti. Potom je stiglo pismo. Vesna i Goca su ćutale. Dok nije Goca na kraju nešto progovorila, a Vesna je samo prevrnula očima i tada je krenulo", rekonstruisali su događaj Fića i Ljuba.

Ceo nemili događaj za rezultat je imao izbacivanje Vesne i Goce, a budući da su čak četvoro farmera u izolaciji pred večerašnji duel imanje deluje prazno i tiho.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>