Region

Svet

Farma 2013: Stanija Dobrojević dobila pohvale za gazdovanje od Goce Božinovske! (Video)

Filip Panajotović probudio je gazdaricu Staniju Dobrojević jer je stiglo pismo iz zadruge koje ona mora da pročita.

Farma 2013: Stanija Dobrojević dobila pohvale za gazdovanje od Goce Božinovske! (Video)



Farmeri su se jedva razbudili i skupili za stolom, a onda je starleta počela da čita. U pismu je zadruga zahtevala da farmeri budu iskreni i razreše sve "tekuće probleme" kako bi svi medjuljudski odnosi bili sređeni. Samim tim ekipa na imanju bi funkcionisala normalnije. Zadruga je skrenula pažnju i na higijenu u kući jer u kuhinji češće ima prljavih sudova nego čistih, a i bure u kome se farmeri kupaju je diskutabilno.

"Naglašavamo da zadruga ima primedbe na ponašanje Stanije i Filipa", pisalo je velikim slovima na kraju pisma jer Stanija i Filip često šapuću.

Farmeri su zatim započeli "porodični sastanak" ne bi li rešili sve probleme. Kada je Goca Božinovska dobila reč, pohvalila je Staniju i njeno gazdovanje, rekla je da je vredna i radna, da je svaki ćošak Farme pregledala i sredila. Rekla je i da joj je drago što se Filip vratio, da ju je jedno vreme nervirao, ali više ne.

Sastanak je za razliku od ostalih protekao mirno, staloženo i složno, iako su teme bile rasprave. Međutim, kada je reč dobila Vesna Rivas ponovo je ušla u sukob sa Gocom Božinovskom.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>