Region

Svet

Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović i Seki Aleksić: Nisam ih prepoznala, odlično izgledaju! (Video)

Dobro je poznato da se Jelena Karleuša sudi sa Svetlanom Cecom Ražnatović, dok sa Sekom Aleksić nije bila u dobrim odnosima.

Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović i Seki Aleksić: Nisam ih prepoznala, odlično izgledaju! (Video)



Ipak, u jednoj od emisija "Paparaco lova" ekipa ih je stavila u istu sobu i zaključala gde su one izgladile odnose. Međutim, JK nije do sada komentarisala ove pevačice bar ne u ovako dobrom svetlu. U emisiji "Ja to tako" voditeljka je rekla Karleuši:

"U jednoj mojoj emisiji bio je naslov da gošća imitira kako se ti oblačiš. I onda su svi u studiju počeli da pričaju kako mi ne znamo o čemu se tu radi, šta god da obučemo oni napišu da mi imitiramo Jelenu Karleušu".

"To nije istina. Možda sam ja najupečatljivija, možda najviše bodem oko tim modnim ispadima, tim momentima u oblačenju koji su u trendu ali sve to nije tačno", rekla je ona.

Odmah potom voditeljka joj je pokazivala fotografije koje je trebalo da prokomentariše. Na prvoj se nalazila Jelena u prugastom kombinezonu i Seka u sličnoj odeći.

"Nisam je prepoznala, moram da kažem da je jako smršala i dobro izgleda na ovim fotografijama. Ali nema veze o kopiranju. Te štrafte i taj fazon su in. Ja nisam stvorila taj trend tako da mene Seka ne kopira."

Ubrzo potom pokazali su joj sliku na kojoj su ona i Ceca u plavim trenerkama.

"Glupo je reći da zbog trenerke neko nekog kopira. I Seku i Cecu nisam prepoznala, Ceca ovde izgleda kao devojčica. Super izgledaju", rekla je JK. Ona je na sve moguće načine pohvalila svoje koleginice sa kojima godinama nije bila u najboljim odnosima. One se sa druge strane nisu oglasili povdom ovoga, ali će im sigurno prijati ako budu čule.



Autor: M.P.
Izvor: Smedia
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>