Region

Svet

Farma 2013: Stanija nije trudna, Filip i ona izgladili odnose! (Video)

Stanija Dobrojević napravila je opštu dramu na Farmi pre dva dana kada je pomislila da je trudna.

Farma 2013: Stanija nije trudna, Filip i ona izgladili odnose! (Video)



Posle toga, produkcija ju je poslala na lekarski pregled kojim je utvrđeno da starleta ipak nije u blaženom stanju. Dok je Stanija "čupala kosu" zbog potencijalne trudnoće, Filip se poverio Danijelu o nastaloj situaciji.

Starleta i maneken su se žestoko posvađali jer je Filip otkrio njenu tajnu Danijelu, pa su pale i suze. On se pravdao da ništa nije rekao, a nama u spoljnom svetu jasno je da to nije tačno jer je razgovor između Filipa i Danijela zabeležen snimkom.

Po povratku iz bolnice i posle svađe koja se dogodila sa manekenom, Stanija je objasnila da ju je bilo strah šta bi mogla da čuje u bolnici.

"Tripovala sam se šta ću čuti tamo i mnogo mi je bilo stresno. Sve mi se poremetilo ovde", rekla je ona, a Filip joj je rekao da ni njemu nije bilo lako u tim trenucima.

"Tražio si da iz svog života eliminišem dečka koji je napolju i ja sam to i učinila, ali za ovo nisi smeo nikome da kažeš jer nije bila šala, a za Danijela je sve to samo sprdačina", objasnila je Stanija, nakon čega su se ona i Filip složili da je pre svega najvažnija njihova veza i da ne treba da je stavljaju na ovakve probe, bez obzira na sve.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>