Style

Ljubav

Najbolji seks imaćete sa?

Uprkos sve češćoj navici "seksa za jedno veče" kod mladih koju Internet sve više širi, istraživanje koje je sproveo Durex pokazalo je da i muškarci i žene najbolje seksualno iskustvo imaju sa partnerom u koga su imali poverenja.

Najbolji seks imaćete sa?



Naime, ispitanici svojim najboljim seksualnim iskustvom smatraju ono sa partnerom u koga su imali poverenja, a ne sa nekim koga su tek upoznali i smuvali se na brzinu - koliko god ta osoba bila seksi i privlačna.

Od 2.000 ispitanika, starosti iznad 25 godina, 87 procenata žena i 95 procenata muškaraca reklo je da su najuzbudljiviji seks imali sa osobom sa kojom su emotivnoj vezi (iako studija posebno ne naznačava da li se radi o površnim odnosima ili ozbiljnim vezama).

Vrlo je jednostavno. Prvo, pre ćete se opustiti dok govorite vašem stalnom partneru šta vas privlači i kada znate da sve to nije čisto fizička stvar, već je prožeta i emocijama.

Ispostavlja se da uprkos popularnosti neobaveznih šema, one zapravo ne donose preveliko zadovoljstvo, pa se postavlja pitanje zašto se mladi toliko često upuštaju u njih?

Da ne spominjemo to da takvo muvanje obično uključuje alkohol koji, poznato je, smanjuje uživanje ili ga čak u potpunosti onemogućava.

Autor: B.B.
Izvor: Cosmopolitan
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>