Region

Svet

Izbačen sa Farme 2013: Marija Petronijević napušta šou!

Došlo je vreme da još jedan takmičar bude izbačen sa Farme, a ove nedelje sms glasovima publike odlučeno je da to bude Marija Petronijević.

Izbačen sa Farme 2013: Marija Petronijević napušta šou!



Za razliku od prethodnih nedelja, ovog puta u duelu je bilo četiri takmičara. Mariju Petronijević nominovali su farmeri jer je dosadna, Filip Mitrović bio je nominovan po kazni zbog spavanja preko dana, Vesnu Rivas nominovali su takmičari davanjem štapića, dok je Radojka Bogdanović nominovana odlukom sms glasova publike.

U duelu je Vesna Rivas od samog starta pokazala da je učila u izolaciji i u odnosu na ostala tri takmičara koji su se sa njom borili u duelu, odmah je skupila pet tačnih odgovora, dok ostali duelisti nisu imali nijedan. Marija je od samog starta rekla da ništa nije učila, jer zapravo želi da napusti takmičenje i ode kući.

Posle dupliranja Vesninih glasova razlika je bila samo u jednom procentu, ali je publika presudila da Farmu napusti Marija Petronijević. Radojka je imala 34,02%, Vesna 33,18% glasova publike, 17,09% pripalo je Filipu, dok je Marija napustila takmičenje sa 15,71% glasova.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>