Region

Svet

Farma 2013: Danijel Jovani ne može da kaže stop! (Video)

Sinoć je na Farmi došlo do još jednog izbacivanja iz kuće, a Ognjen je posetu Farmi iskoristio kako bi porazgovarao sa Danijelom o njegovom odnosu sa Jovanom.

Farma 2013: Danijel Jovani ne može da kaže stop! (Video)



Tadašnji gazda Danijel i Ognjen Amidžić seli su za sto i prokomentarisali određena dešavanja na Farmi. Između ostalog, njih dvojica razgovarali su o odnosu između Jovane i Danijela, kako emotivnom tako i seksualnom.

Farma 2013: Danijel Alibabić: Jovana mi se svidela još u studiju!
Danijel je tom prilikom izjavio da je korigovao Jovanu i da je sada prava devojka kakvu je želeo, a kada se radilo o seksu, rekao je da je mislio kako kamere ne rade.

"Kada su se neke stvari desile, prošlo mi je kroz glavu da to gledaju i moja i njena porodica. Iskreno, mislio sam da u tom trenutku kamera ne radi. Bar smo se sakrili pa se ništa nije videlo", prokomentarisao je Danijel, iako se čak i ispod jorgana moglo jasno naslutiti šta se među njima događalo.

Svoju odluku da ima seks sa Jovanom na Farmi Danijel je opravdao rekavši: "Kada me Jovana dodirne ja prosto ne mogu da joj kažem stop", a uz to dodao i da će se od sad na dalje truditi da se ne dodiruju javno.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>