Region

Svet

Farma 2013: Stanija i Filip sve jači zajedno, Ćemo ne uspeva da ih razdvoji!

Pevač Ćemo ušao je na Farmu sa tajnim zadatkom da dezinformiše farmere i time unese razdor u njihove međusobne odnose.

Farma 2013: Stanija i Filip sve jači zajedno, Ćemo ne uspeva da ih razdvoji!



Prvi na redu bio je Ekrem, kome je Ćemo rekao da se Vendi udala i preselila kod supruga u Ameriku i time mu slomio srce, a sledeći je bio Filip Panajotović, pevačev prijatelj.

On je Filipa ubeđivao da dobro obrati pažnju na to šta radi sa Stanijom, govorio mu da ona ima dečka napolju, a rekao je Filipu i da je čuo kako je Stanija rekla: "Ja moram nekome da se vratim", misleći na period kad izađe sa Farme.

Filip je stao u Stanijinu odbranu i rekao da on sve to već zna, ali da je to bilo ranije, pa su se stvari sada iskristalisale, ali je Ćemo bio uporan pozivajući se na svoje ranije iskustvo.

"Tek kad izađete napolje će se iskristalisati. Samo pazi da se ne zaljubiš, znaš kakvo sam ja iskustvo imao i kako sam pukao. Ja to sebi nikad ne bih ponovo dozvolio", pričao je Ćemo svom prijatelja, ali je Filip ubeđen u Stanijine emocije rekao da je on drugačiji i da je Stanija svima pokazala koliko joj on znači.

Filip je zatim podelio sa svojim prijateljem najdublja osećanja i rekao sledeće: "U početku sam mislio da samo provodimo vreme zajedno, ali sad vidim i osećam da se sviđamo jedno drugom. Ona mi prija, a ja nisam tip koji se lako zaljubi. Najviši stepen naše veze desiće se upravo napolju", objasnio je Filip.

Farma će trajati još dva meseca, a šta će se sve desiti između Stanije i Filipa za to vreme, pratite na našem portalu.

Autor: M.P.
Foto. ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>