Region

Svet

Farma 2013: Stanija u suzama, više ne veruje Filipu!

Stanija Dobrojević dugo je izdržala da na Farmi ne pokaže da su je emocije savladale, iako su mnogi ukućani do sada već uveliko ronili suze.

Farma 2013: Stanija u suzama, više ne veruje Filipu!



Ipak, došao je red i na starletu. Kamere su je snimile dok je plakala, a ona je usput rekla da plače zbog problema lične prirode, i da ne želi da otkriva o čemu se radi, kao i da joj je jako teško jer nema gde da se sakrije od ljudi i kamera i da se isplače na miru.

Međutim, Stanija i Filip razgovarali su u krevetu gde je ona istakla da mu je verovala, ali da je njeno poverenje sada poljuljano. Dodala je i da je sve rizikovala, pa joj sada kroz glavu prolazi milion različitih stvari.

Filip je pokušao da uteši starletu rekavši joj: "Znam sve, ja ništa loše ne mislim. Želim ti samo sreću jer sam ja takav, samo želim pozitivnu energiju i planove za budućnost. Ne znam drugačije da živim".

Ipak, Staniju ni ovo nije smirilu, jer nju zapravo brine šta će biti kada njih dvoje izađu sa Farme.

"Usmereni smo jedno na drugo jer nisamo napolju, sve će biti drugačije kad izažemo", rekla je ona i dodala da se pita kako će im biti napolju kada on na Farmi nije uspeo da je odbrani.

Autor: M.P.
Foto: ScreenShot TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>